Üvegkorlát

Egyedi üvegkorlát gyártása beszerelése

Az oszlopok közé épített üvegkorlátokat már évtizedek óta alkalmazzák az építőiparban és jelenleg is kedvelt korlátépítési forma. Viszont, ha nem szeretnénk oszlopokat látni, csak egészen egyszerűen letisztult, modern kivitelezésű üvegkorlátot szeretnénk, erre is van megoldás.

Üvegkorlátjaink alkalmazhatóak teraszkorlátként, galéria korlátjaként, vagy lépcsők mellé, így kül- és bel téren egyaránt kivitelezhetőek.

A helyszíni felmérés során üvegmintákat, szerelvényeket biztosítunk, hogy Ön könnyen kiválaszthassa az igényeinek legmegfelelőbbet!

Egyedi üvegkorlátok gyártása egyedi igények alapján, szállítással és beszereléssel az ország egész területén.

Üvekorlát típusok kialakítás szerint:

– oszlopok közé épített, üvegezett korlát (ragasztott edzett üvegből)

– öntartó üvegkorlát: oszlopok nélkül, ami igazi újdonságot jelent az építészeti üvegezésben

Oszlopos üvegkorlát

A dekoratív rozsdamentes oszlopokra pontrögzítők, vagy függőleges sín kerül elhelyezésre, melyek a korlátüveg megfogását biztosítják. Természetesen biztonsági üveget alkalmazunk mindkét esetben.

Ilyet szeretne? Kérjen árajánlatot!

Öntartó – vonalmenti megfogású üvegkorlát (profilba rögzített)

Ebben az esetben egy un. „U” alakú fogadó sínt rögzítünk a födémre, ez hivatott a korlátüveget megtartani. Igen közkedvelt típus, exkluzív megjelenése, gyors kivitelezhetősége miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födém oldalára, a födémbe besüllyesztve, vagy néhány cm magas profilban a padlón. Ezt az üvegkorlátot edzett, vagy ragasztott üvegből építjük.

Ilyet szeretne? Kérjen árajánlatot!

Öntartó – pontmegfogású üvegkorlát

A rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, melynél a födém, illetve a lépcső oldalmetszetére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél abszolút nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát a legtöbb esetben ragasztott, edzett biztonsági üvegből készül. Pontmegfogásos rögzítéssel kivitelezhetők üvegkorlátok, mellvédek, üvegtetők, üveg előtetők, lépcsők, álmenyezzetek, zuhanykabinok.

Ilyet szeretne? Kérjen árajánlatot!

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Hívjon: 06-20-329-4182

Üvekorlát dekorációk üvegtípusok szerint:
 • savmart üveg
 • homokfújt üveg
 • színes üveg
 • robbantott üveg
 • festett üveg

Üvegkorlát savmart üvegből

A savmaratott üveg önmagában egy float üveg, amit egy bizonyos eljárás során mattítanak be. Ettől a matt rétegtől az üveg átláthatósága és fényáteresztése lecsökken, de nem szűnik meg.

Ilyet szeretne? Kérjen árajánlatot!

Üvegkorlát homokfújt dekorral díszített üvegből

Az víztiszta üvegfelület külső oldalára homokfúvással tetszőleges mintát, szöveget vihetünk fel. A homokfúvás során a minta matt rész formájában jelenik meg az üvegen. Ezzel az eljárással otthonunk üvegkorlátait is saját stílusunkra formázhatjuk.

Ilyet szeretne? Kérjen árajánlatot!

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Hívjon: 06-20-329-4182

Általunk készített üvegkorlátok

 

 

Néhány érv a Matrai Trade által készített üvegkorlátok mellett

 1. időtállóság, hosszú élettartam
 2. esztétika, átláthatóság, panoráma
 3. biztonság: erős anyagból készül, valamint kisgyermekek nem tudnak felmászni rá
 4. modern, légies kinézet
 5. egyszerű tisztántarthatóság 

Üvegkorlát megrendelésének menete

Telefonon vagy e-mailen történő egyeztetés után, felmérés előtti előzetes árajánlatot készítünk az Ön által megadott méretek alapján.

Megrendelést követően helyszíni felmérést végzünk, mely során megtörténik:

 • az igényfelmérés, részletek egyeztetése,
 • anyagminta bemutatása,
 • tanácsadás az anyagválasztásban és a kivitelezéssel kapcsolatban,
 • szállítási és beépítési határidők pontosítása,
 • és végül a megrendelés véglegesítése.

A felmérés, szállítás és szerelés előre megbeszélt időpontban történik. Az Ön számára legmegfelelőbb megoldáshoz kérje szakértőnk segítségét!

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

Hívjon: 06-20-329-4182
Vagy írjon:

Üzenet

(kattintson a böngészésre, majd a feltöltésre, mielőtt az ajánlatkérést elküldi)

Mi fog történni az ajánlatkérés elküldése után?

Miután elküldte árajánlatkérést, kollégáink, átnézik a megadott adatokat. Amennyiben nem áll rendelkezésre minden információ az árajánlat összeállításához, felkeresik Önt telefonon, egyeztetés céljából. Az adatok további pontosításán túl, fontosnak tartjuk a telefonos kapcsolattartást, így még is csak személyesebb, mint az e-mail-es levelezés. Valamint beszélgetésünk során el tudjuk képzelni, hogy milyen legyen az Ön által megálmodott Üvegkorlát , így pontosan arra adunk Önnek ajánlatot, amire szeretne.

Ajánlatkérése beérkezése után 1-2 napon belül elküldjük Önnek e-mailen keresztül árajánlatunkat, ezek után még mindig van lehetőség további pontosításra, változtatásra. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, előre egyeztetett időpontban elvégezzük a helyszíni felmérést, hogy pontos méretekkel kerüljön a termék gyártásba.

vissza